Εκλογοαπολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ

 Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες - Μέλη του Σωματείου μας,


Σύμφωνα με το καταστατικό μας, μία φορά κατ΄ ενάμιση έτος πραγματοποιείται η τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, η οποία κάθε τρίτο έτος είναι εκλογοαπολογιστική με στόχο την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 02/11/22 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργια των εκλογών των συλλογικών οργάνων, οι οποίες θα γίνουν την επόμενη ημέρα.
Την Πέμπτη 03/11/22 και ώρες 09:00-19:00 θα ψηφίσουμε για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπροσώπων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας και στην Ομοσπονδία).
Στις εκλογές όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Σας ενημερώνουμε πως το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο με την υπάρχουσα σύστασή του ΔΕΝ θα θέσει υποψηφιότητα επανεκλογής.
Σας προσκαλούμε να στείλετε
α) Τις υποψηφιότητες σας για μέλη Εφορευτικής Επιτροπής (εκλογές αμέσως μετά την ΓΣ στις 02/11/22). 
β) Τις υποψηφιότητες σας για τα συλλογικά όργανα, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους/τις Αντιπροσώπους στο  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας και στην Ομοσπονδία (εκλογές στις 03/11/22). 
Είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε τυχόν απορίες και να δώσουμε επιπλέον πληροφορίες σε όσους και όσες ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι/ες.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Σωματείου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Η Γενική Συνέλευση (02/11/2022) μέσω WEBEX και οι εκλογές Εφορευτικής Επιτροπής (02/11/2022) και συλλογικών οργάνων (03/11/2022) μέσω της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ (ΦΕΚ 5244/Β/12-11-2021).

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:
  1. Θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους (2021) και έως τον Σεπτέμβριο 2022.
  2. Θα παρουσιαστεί η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το προηγούμενο έτος (2021) και έως τον Σεπτέμβριο 2022.
  3. Θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες για την Εφορευτική Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή, τους/τις Αντιπροσώπους στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας και στην Ομοσπονδία.
  4. Θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών και θα απαντηθούν τυχόν απορίες.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Σωματείου μας κατά κύριο λόγο έχει σαν σκοπό να μας ενώσει, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ομαδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην εργασία μας, καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε ενεργά, καθώς πέρα από τη σημαντικότητα των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε έστω και διαδικτυακά όλοι και όλες μαζί, ενώ η ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχιση του Σωματείου μας. 

Ο σύνδεσμος, καθώς και οδηγίες σύνδεσης για την παρακολούθηση της Γενικής Συνέλευσης θα σας σταλούν σε επόμενο email .

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις