ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΠΙΦ

Την Δευτέρα 13-01-2020, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στο Δίκτυο των Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα. Μαρία Συρεγγέλα, με στόχο αρχικά, τη γνωριμία τους και στη συνέχεια τη συνεργασία των δύο φορέων, προς όφελος των εργαζομένων και του Δικτύου συνολικά των Δομών Κατά της Βίας των Γυναικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τα μέλη του Σωματίου να εστιάζουν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η συνέχιση της λειτουργίας των δομών.

Η Γενική Γραμματέας από την πλευρά της τόνισε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η παράταση λειτουργίας του Δικτύου Δομών και από κοινού με το Σωματείο δεσμεύτηκαν για την συνέχιση της συνεργασίας τους με νέα συνάντηση, στην οποία θα τεθούν περισσότερα θέματα που αφορούν τουςεργαζομένους και τις δομές στις οποίες εργάζονται.

Για το λόγο αυτό, πολύ σύντομα το Δ.Σ θα έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του Σωματείου, για να καταγραφούν ανάγκες, τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε στη συνέχεια να αποτελέσουν το αντικείμενο της εργασίας μας με την Γενική Γραμματέα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Βανέσσα Σκυλίτση

Ο Γεν. Γραμματέας
Ματθαίος Καργάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις